Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Pincetten

(28 Producten)

Au! Een splinter in je voet. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Om infecties te voorkomen, is het belangrijk om de splinter direct te verwijderen. In dit geval kun je het beste een splinterpincet gebruiken. Bij First Aid Today kun je voor dit pincet, het tweezerman pincet en vele andere terecht.

Pincetten voor iedereen

First Aid Today heeft een groot assortiment aan pincetten voor diverse omstandigheden en in verschillende prijsklassen. Voor de meest voorkomende splinters is een eenvoudige splinterpincet goed te gebruiken. Het verwijderen van een teek kun je het beste doen met een teekpincetten.

Pincet als onderdeel van een verbanddoos

Een teekpincet zit niet standaard in een EHBO-verbanddoos. Natuurlijk is deze gemakkelijk en snel te bestellen bij First Aid Today als aanvulling voor je EHBO-trommel. Het beste pincet voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op, dan helpen wij je met het maken van een bedrijfsprofiel voor de juiste medische artikelen.

Een pincet in gebruik

Met een pincet omgaan kan iedereen, maar de desbetreffende wond verzorgen vereist enige kennis. Maak de wond na het verwijderen van een splinter altijd goed schoon. Zorg er ook voor dat het pincet altijd schoon is voor gebruik. Heeft de patiënt een metaalsplinter of breekt de splinter af? Neem dan direct contact op met de huisarts. De wond kan namelijk infecteren. Heb je een tekentang gebruikt voor het verwijderen van een teek? Schrijf dan de datum van verwijderen op. Mocht je symptomen krijgen, dan kun je deze informatie aan de huisarts doorgeven.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste medische producten? Neem contact op met onze adviseurs, dan helpen wij met het uitkiezen van het juiste pincet.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

  1. 1
  2. 2

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.