Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Scharen

(32 Producten)

Van het knippen van een pleister tot het knippen van amandelen in het menselijk lichaam; scharen zijn belangrijke medische instrumenten. Een huis-, tuin- en keukenschaar hebben veel mensen standaard in huis. Maar in de medische wereld is dat niet voldoende.

Soorten scharen

First Aid Today heeft een groot assortiment aan scharen. De webshop verkoopt kledingscharen die alle soorten kleding kan knippen en verbandscharen die speciaal voor het knippen van pleisters en verband zijn. Maar ook een compleet pakket aan chirurgische scharen ontbreekt niet. Voor iedere situatie heeft First Aid Today bijpassende scharen. Wil je informatie over welke scharen het beste zijn voor jouw (werk)omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Scharen als onderdeel van een verbanddoos

In een EHBO-verbanddoos hoort op zijn minst een schaar voor het knippen van verband. Deze scharen zijn gemaakt van roestvrij straal die dus jarenlang mee gaan. Controleer wel regelmatig of de schaar nog in de EHBO-trommel zit bij je andere medische artikelen, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wees niet schaars met scharen

Een schaar mag op het bureau niet ontbreken. Maar zorg ook dat er genoeg scharen op meerdere locaties in je bedrijf aanwezig zijn. Bij een noodongeval is het niet handig om eerst lang naar een schaar te moeten zoeken. Heb je een AED? Zorg dat hier in de buurt een schaar aanwezig is, om kleding zo snel mogelijk open te knippen.

Meer leren over medische scharen? Volg dan een BHV training.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

  1. 1
  2. 2

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.