Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Coldpack

(15 Producten)

Ben je net lekker aan het sporten; maak je een misstap. Aan een blessure of verstuiking val je gemakkelijk ten prooi. Het is zaak om de verstuiking direct te koelen.

Koelmiddelen

Direct koelen bij een blessure of verstuiking is de beste methode om zwelling te verminderen en pijn te verlichten. Een coldpack (of ice pack) is hierbij het ideale hulpmiddel. Met een coldpack koel je snel en effectief een blessure. Coldpacks zijn leverbaar in diverse afmetingen en typen. Er zijn coldpacks die je in de koelkast of vriezer moet bewaren, maar ook instant coldpacks die koud worden als je erin knijpt. Instant coldpacks zijn ideaal voor onderweg.

First Aid Today adviseert

Denk goed na over welk type coldpack het meest geschikt is voor jouw situatie. Als je snel bij een koelkast of vriezer kunt komen, is het handig om een herbruikbare cold pack aan te schaffen. Na gebruik plaats je deze gewoon weer terug in de vriezer voor een volgende calamiteit. Ben je veel onderweg en is er geen koelkast voorhanden, neem dan de instant coldpacks. De instant coldpacks zijn niet herbruikbaar. Er zijn ook gecombineerde cold/hotpacks die kunnen koelen én verwarmen. Zo ben je voorbereid op iedere situatie. Let op: leg een coldpack die net uit de vriezer komt nooit direct op een bloot lichaamsdeel. Gebruik het meegeleverde hoesje of plaats een theedoek tussen de coldpack en het lichaamsdeel.

First Aid Today

Naast coldpacks vind je bij First Aid Today ook coldsprays, sporttape en al je overige verbandmateriaal. Sportclubs door het hele land vertrouwen al jaren op onze producten.

Meer weten?

Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze omtrent BHV artikelen. Wil je meer leren over wondverzorging en aanverwante zaken? Volg dan een BHV training of breng je kennis up to date via Qnari.

Van hoog naar laag sorteren

   

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

15 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.