Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kinesiotape

(13 Producten)

Loop geen blessures op vlak voor een belangrijke wedstrijd.

Curetape

Curetape helpt bij het voorkomen van blessures. De tape heeft een stabiliserend effect op de gewrichten en het stimuleert de spierfuncties.

Wat is curetape

Curetape, ook wel kinesiotape, is een zelfklevende en waterbestendige tape. Het latexvrije materiaal is zo elastisch dat het lijkt op de menselijke huid. Het hechtmiddel op de sporttape activeert dankzij lichaamswarmte. Breng het daarom 30 minuten voor het begin van de activiteit aan. Laat deze gerust 3 tot 4 dagen zitten. Na verwijdering blijft er geen kleeflaag achter, dat is wel zo prettig. Ga je tot het uiterste? Denk dan eens aan Curetape Punch, een geperforeerde tape met een nog grotere stretchcapaciteit.

Curetape kopen

Curetape is verkrijgbaar in diverse kleuren, het is 5 cm breed en zit op een rol van 5 meter.

Knie tapen

Hoe doe je dat nu, een knie tapen? Goed tapen is een vak apart. Er zijn op internet filmpjes te vinden met instructies, maar raadpleeg vooral ook je behandelend therapeut, dan zit (of loop) je zeker goed.

First Aid Today

First Aid Today heeft een uitgebreid assortiment, scherp geprijsde, sporttapes. Natuurlijk is er de Hansaplast Sporttape, maar we hebben ook een eigen merk: Rudasport van NOBA. Verbandmateriaal, sprays en coldpacks, we hebben alles wat je nodig hebt voor het behandelen en voorkomen van blessures. Te veel keuzemogelijkheden? Onze experts geven graag advies over welke tape het meest geschikt voor je is.

Van hoog naar laag sorteren

   

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

13 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.