Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Sporttape

(24 Producten)

Loop geen blessure op vlak voor een belangrijke wedstrijd.

Sporttape

Sporttape helpt niet alleen bij het voorkomen van blessures, het helpt ook grotere schade voorkomen als je al een blessure hebt. Cijfers laten zien dat preventief tapen de kans op blessures met 71% vermindert. Voetbaltape zorgt voor minder rek op de spieren, banden en pezen. Het ondersteunt en stabiliseert het gewricht.

Sporttape aanbrengen

Hoe doe je dat nu, een voetbaltape aanbrengen? Moeilijk is het niet, maar goed tapen is een vak apart, zeker als je al een blessure hebt. Er zijn op internet filmpjes te vinden met instructies, maar laat je vooral ook goed adviseren door je behandelend fysiotherapeut, dan zit (en loop) je zeker goed.

First Aid Today

First Aid Today heeft een uitgebreid assortiment scherp geprijsde sporttapes en verbanden. We verkopen Hansaplast Sporttape en Leukotape, maar we hebben ook een Curetape en Mueller Mwrap sporttape. Verbandmateriaal, blarenpleisters, sprays en coldpacks, we hebben alles wat je nodig hebt voor het behandelen en voorkomen van blessures. Te veel keuzemogelijkheden? Onze experts geven graag advies over welke tape het meest geschikt voor je is.

Van hoog naar laag sorteren

   

24 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

24 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.