Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

BHV artikelen

(94 Producten)

Als werkgever ben je hoofdverantwoordelijk voor de bedrijfshulpverlening en ben je verplicht om goed opgeleide BHV’ers in dienst te hebben. Naast een goede opleiding hebben deze BHV’ers echter ook de juiste middelen nodig om naar behoren te kunnen functioneren. Zorg daarom dat je de juiste materialen in huis hebt voor jouw organisatie.

BHV op maat

Bedrijven zijn er in alle soorten en maten. Voer daarom een risico-inventarisatie uit om te bepalen tot welk risicoprofiel je bedrijf behoort en pas de uitrusting van je medewerkers daarop aan. Wij adviseren je om op zijn minst veiligheidsvesten voor je BHV’ers in te slaan. Zij moeten direct herkenbaar zijn voor gasten en bezoekers. De vestjes kunnen naar wens worden bedrukt. Ook andere communicatiemiddelen, zoals een helm of zaklampen, kunnen noodzakelijk zijn. Verder zijn al naar gelang de situatie artikelen onmisbaar als veiligheidsbrillen, handschoenen en stofmaskers. Al deze artikelen zijn verkrijgbaar bij First Aid Today.

First Aid Today

First Aid Today biedt een groot assortiment aan BHV artikelen, waaronder helmen, mondmaskers en lampen. Zo kunnen we voor iedereen de juiste uitrusting samenstellen. Onze adviseurs hebben al vele jaren ervaring en hebben in de loop der jaren alle problemen wel eens voorbij zien komen. Daarom kunnen zij je perfect adviseren als je hulp nodig hebt bij de voorbereiding van jouw team.

BHV Trainingen

Om goed voorbereid te zijn op noodgevallen, is regelmatig oefenen een must voor iedere bedrijfshulpverlener. Onze BHV simulator Qnari kan hierbij helpen. Bovendien verzorgen wij complete BHV trainingen om bedrijfshulpverleners op iedere situatie voor te bereiden.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 94 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 94 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.