Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Communicatie

(2 Producten)

De arbowet stelt dat je in staat moet zijn om in noodsituaties iedereen die zich in het pand bevindt te alarmeren en evacueren. Goede communicatie is dan essentieel.
Communicatie tussen BHV'ers onderling maar denk bijvoorbeeld ook aan een megafoon bij het toespreken van grote groepen mensen.

Ons assortiment aan communicatiemiddelen

First Aid Today levert bewust een beperkt assortiment aan communicatiemiddelen om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te houden. Er zijn zeer veel portofoons en megafoons op de markt. Maar wij beperken ons tot de meest populaire merken die zichzelf in de loop der jaren bewezen hebben door betrouwbaarheid en functionaliteit.

Gebruik van de communicatiemiddelen

Het is belangrijk dat u overal in het pand en op het terrein communicatiedekking hebt. Daarom is het essentieel om overal te oefenen en te blijven oefenen. Op plekken waar je een paar jaar geleden gewoon bereik had met jeportofoon kan het nu zo maar zijn dat de dekking niet goed meer werkt. Dit kan te maken hebben met wifi netwerken, 3G of 4G netwerken of dat er meerdere bedrijven in de directe omgeving met dezelfde vergunningsvrije portofoons werken.

Alternatief voor portofoon

Er is nu ook een alternatief voor het gebruik van portofoons. 4BHV is een krachtige app die u in staat stelt om snel en eenvoudig met uw BHV'ers te communiceren.
Deze app kan echter nog veel meer. Lees hier meer over dit innovatieve product.

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.