Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Oogspoeling

(16 Producten)

Omdat ogen gevoelig, kwetsbaar en onmisbaar zijn, is het belangrijk om bij schade direct te handelen. Een oogspoelfles of oogdouche verwijdert schadelijke stoffen of vuil uit het oog.

Soorten oogspoeling

Van draagbare flessen tot flessen voor een wandhouder: First Aid Today heeft het. Om het spoelmiddel altijd bij de hand te hebben, kan de (R)evolution wandhouder op meerdere plekken in jouw bedrijf gemonteerd worden. Voor meer informatie over dit paneel kun je ons om hulp vragen. Ook voor advies over oogspoeling staan wij altijd klaar.

Gebruik van oogspoelflessen

Iedereen kan de oogspoelmiddelen gebruiken; ze werken allemaal hetzelfde. De fles moet wel in zijn geheel worden gebruikt en weggegooid na gebruik. Vergeet niet de flessen direct aan te vullen. Controleer ook altijd de houdbaarheidsdatum voor gebruik. Als je hier geen omkijken naar wilt hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

First Aid Today adviseert

Het is belangrijk om in de eerste seconden na een ongeval meteen te beginnen met het spoelen van de ogen. Hoe eerder je daarmee begint, hoe kleiner de kans is op permanente schade aan het oog. Daarom adviseren wij om minimaal één oogdouche aanwezig te hebben op een werkplek. Bij een groot pand is het aan te raden meerdere oogdouches op strategische plekken te plaatsen. Dit laatste geldt uiteraard vooral voor bedrijven die in een hogere risicocategorie vallen aangaande ongelukken met de ogen. Hang de oogdouche op een gemakkelijk te bereiken plek op. Houd ook de houdbaarheid van de fles in de gaten en vervang deze tijdig.

Meer weten?

Oogspoeling behoort tot ons vaste assortiment vanaf dag één. Bij First Aid Today weten we dan ook precies wat er wel en niet werkt. Onze experts adviseren je graag. Wil je meer leren over het verlenen van eerste hulp? Volg dan een BHV training.

Van hoog naar laag sorteren

   

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

16 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.