Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Evacuatiemiddelen

(28 Producten)

In geval van nood wil je iedereen zo snel mogelijk evacueren. Mensen die slecht ter been zijn hebben daarbij extra zorg nodig. Ze kunnen de lift immers niet gebruiken. Een evacuatiestoel is in dergelijke gevallen een perfect hulpmiddel om mensen die slecht ter been zijn veilig en snel de trap af te helpen. Wanneer de afstand tot de nooduitgang groot is, kan een brancard of een evacuatiedraagdoek uitkomst bieden. Voor al deze artikelen ben je bij First Aid Today aan het juiste adres.

Ons assortiment aan evacuatiemiddelen

First Aid Today levert al vele jaren evacuatiestoelen en EHBO brancards aan kleine en grote ondernemingen. We bieden een ruim assortiment aan evacuatiestoelen die verschillen in de mate van comfort en het maximale gewicht dat ze kunnen dragen. Er zijn ook elektrische evacuatiestoelen die het evacueren nog eenvoudiger maken. Al onze stoelen zijn uitgerust met rupsbanden, waarmee de persoon veilig en snel naar beneden kan glijden. Naast evacuatiestoelen leveren wij ook EHBO-brancards en evacuatiedoeken. Alle onze artikelen voldoen aan de wettelijke eisen en zijn leverbaar voor een scherpe prijs.

Advies op maat

Heb je vragen over hoeveel evacuatiestoelen er binnen jouw organisatie nodig zijn en waar je die het beste kunt plaatsen? Wij adviseren je graag. We kunnen ook langskomen om een aantal modellen te demonstreren, zodat je zelf kunt zien welke stoel het beste binnen jouw organisatie past.

Daarnaast hebben wij een eigen technische dienst die snel en vakkundig het periodiek onderhoud kan uitvoeren. Een evacuatiestoel of brancard is door iedereen te gebruiken, maar regelmatig oefenen komt de snelheid van de evacuatie ten goede. Met de door ons aangeboden BHV training kun je jezelf voorbereiden op eventuele evacuaties.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

  1. 1
  2. 2

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.