Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Brancards

(9 Producten)

In geval van nood wil je iedereen zo snel mogelijk evacueren. Mensen die slecht ter been zijn hebben daarbij extra zorg nodig, zeker wanneer de afstand tot de nooduitgang erg groot is. In dat geval kan een EHBO- brancard of evacuatiedoek uitkomst bieden. Ook voor het snel verplaatsen van gewonden is een brandcard ideaal. Voor EHBO-brancards en evacuatiedoeken ben je bij First Aid Today aan het juiste adres.

Ons assortiment aan EHBO-brancards en draagdoeken

First Aid Today levert brancards en draagdoeken aan verschillende EHBO- verenigingen, bedrijven, pretparken en overheidsinstellingen in heel Nederland. Onze EHBO Brancards zijn sterk, licht en opvouwbaar, waardoor ze eenvoudig op te bergen en mee te nemen zijn. We bieden brancards in verschillende lengtematen die één of tweemaal opvouwbaar zijn. Dankzij een aantal exclusieve partners, waaronder Ferno, kunnen wij deze brancards tegen scherpe prijzen aanbieden.

Gebruik van de EHBO-brancards

Denk bij aanschaf altijd aan de situatie waarin je de brandcard wilt gebruiken, zodat je de juiste keuze maakt. Een brancardkast is erg handig om je brandcard in op te bergen. Hanteer een brancard altijd met ten minste twee personen.

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.