Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Evacuatiestoelen

(6 Producten)

In geval van nood wil je iedereen zo snel mogelijk evacueren. Mensen die slecht ter been zijn hebben daarbij extra zorg nodig. Ze kunnen de lift immers niet gebruiken. Een evacuatiestoel is in dergelijke gevallen een perfect hulpmiddel om mensen die slecht ter been zijn veilig en snel de trap af te helpen. Met de rupsbanden glijdt de persoon snel en veilig van de trap af.

Ons assortiment aan evacuatiestoelen

First Aid Today biedt een zeer ruim assortiment aan evacuatiestoelen die onderling verschillen in de mate van comfort, in het maximale gewicht dat ze kunnen dragen en in prijs. Iedere stoel voldoet aan de wettelijke eisen en is verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

Advies op maat

Heb je vragen over hoeveel evacuatiestoelen er binnen jouw organisatie nodig zijn en waar je die het beste kunt plaatsen? Wij adviseren je graag. We kunnen ook langskomen om een aantal modellen te demonstreren, zodat je zelf kunt zien welke stoel het beste binnen jouw organisatie past.

Daarnaast hebben wij een eigen technische dienst die snel en vakkundig het periodiek onderhoud kan uitvoeren. Een evacuatiestoel of brancard is door iedereen te gebruiken, maar regelmatig oefenen komt de snelheid van de evacuatie ten goede. Met de door ons aangeboden BHV training kan je jezelf voorbereiden op eventuele evacuaties.

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.