Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gehoorbescherming

(3 Producten)

Op het werk kan het volume soms behoorlijk oplopen zonder dat je het in de gaten hebt. Bij langdurige blootstelling aan lawaai kan gehoorbeschadiging optreden, wat kan leiden tot slechthorendheid of zelfs doofheid. Voorkom gehoorbeschadiging met een goede gehoorbescherming.

Regelgeving omtrent gehoorbescherming

Het gevaar van lawaaislechthorendheid begint bij een waarde van 80 dB(A). De werkgever is volgens de Arbowet verplicht om gehoorbescherming aan te bieden wanneer het gemiddelde geluidsvolume op een werkdag hier bovenuit komt. De werknemer is echter niet verplicht deze gehoorbescherming te gebruiken. Bij een waarde van 83 dB(A) mag een werknemer maximaal 4 uur zonder gehoorbeschermers werken. In de overige 4 uur mag dan geen hoog geluidsniveau meer voorkomen. Pas vanaf 85 dB(A) is ook de werknemer verplicht om gehoorbescherming te gebruiken.

Oordopjes en oorkappen

First Aid Today levert zowel universele oordoppen als professionele oorkappen. Bij een middelmatige blootstelling aan lawaai bieden universele oordopjes meestal afdoende bescherming. Deze kunnen bij langdurig dragen echter wel als oncomfortabel worden ervaren. In dat geval zijn oorkappen comfortabeler. Deze dempen het geluid ook beter. Onze oordopjes zijn per doos te bestellen en worden niet los verkocht. Onze producten hebben een scherpe prijs.

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.