Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Isolatie- / reddingsdekens

(11 Producten)

Een deken kan letterlijk een leven redden. Het hebben van dekens op werk of in huis is daarom van essentieel belang. Onderkoeling, brand of hitte, First Aid Today verkoopt dekens voor al deze omstandigheden. First Aid Today onderscheidt twee soorten dekens; blusdekens en isolatiedekens. Deze medische producten zijn bij First Aid Today in diverse maten verkrijgbaar.

Isolatiedekens

Een isolatiedeken beschermt tegen onderkoeling of juist tegen hitte. Deze dekens zijn ideaal om mee te nemen op vakantie en wintersport, of gewoon onderweg naar je werk of andere bestemmingen. Ook zijn er professionele reddingsdekens van Blizzard te koop die gebruikt worden door bijvoorbeeld outdoor beoefenaars.

Blusdekens

Een blusdeken wordt gebruikt om de zuurstoftoevoer bij een brand te stoppen. Bij een kleine brand is deze deken dus geschikt om het vuur te doven. Bij First Aid Today kun je terecht voor twee verschillende formaten blusdekens. Deze dekens hebben de beste kwaliteit van allemaal.

Dekens als medische instrumenten in een verbanddoos

Een isolatiedeken hoort standaard bij de inhoud van een verbandkoffer. Zorg bij gebruik dat het gezicht altijd vrij blijft. Let op! Blusdekens zijn niet geschikt voor het blussen van branden waarbij olie of vet oververhit raakt. Hier zijn namelijk weer andere medische instrumenten voor. Bewaar de dekens altijd op plekken waar het risico het grootst is, bijvoorbeeld in de keuken.

Wil je advies over de juiste dekens voor jouw (werk)omgeving? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Voor meer informatie over het gebruik van deze dekens kun je een BHV training volgen of je kennis testen en bijwerken op Qnari.

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.