Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Veiligheidsbrillen

(7 Producten)

De ogen behoren tot meest kwetsbare delen van ons lichaam. Je moet er niet aan denken dat er tijdens het werk rondvliegende deeltjes of schadelijke stoffen in je ogen komen. Als er binnen jouw organisatie een verhoogd risico op oogletsel bestaat, mag een veiligheidsbril niet ontbreken.

Ons assortiment aan veiligheidsbrillen

First Aid Today biedt een uitgebreid assortiment aan veiligheidsbrillen en ruimzichtbrillen. De ruimzichtbril is een veiligheidsbril die perfect aansluit op het gelaat en de beste bescherming biedt tegen stofdeeltjes en vloeistoffen. De meeste veiligheidsbrillen kunnen over de eigen bril worden gedragen. Alle brillen zijn direct leverbaar voor een scherpe prijs.

Advies op maat

Voer allereerst een risico-inventarisatie uit om te bepalen of een veiligheidsbril noodzakelijk is binnen je organisatie. Vervolgens kunnen onze adviseurs je adviseren welke bril het beste bij jouw situatie past. Let er altijd op dat de bril de juiste pasvorm heeft voor de persoon in kwestie en dat de bril de ogen in zijn geheel bedekt. Zorg indien nodig voor een bord of pictogram waarop staat aangeven dat het dragen van een veiligheidsbril verplicht is binnen jouw bedrijf.

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.