Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Werkhandschoenen

(1 Producten)

Het dragen van werkhandschoenen heeft vele voordelen. Ten eerste biedt de handschoen bescherming; tegen wondinfecties, agressieve of irriterende stoffen en snijdende of ruwe oppervlakten. Ten tweede zorgen werkhandschoenen voor een betere grip op glibberige, ruwe of scherpe voorwerpen. Voor wie werkt in de industrie, mijnbouw, bosbouw of landbouw zijn werkhandschoenen daarom onmisbaar.

Regelgeving omtrent werkhandschoenen

Alle werkhandschoenen binnen de EU moeten voldoen aan Europese regelgeving. Alle handschoenen zijn volgens de voorschriften NEN-EN 388:2003 getest op schuurweerstand, snijweerstand, scheurweerstand en steekweerstand. Werkhandschoenen bedoeld voor het werken met chemicaliën en micro-organismen moeten voldoen aan de NEN-EN 374 voorschriften.

Categorieën werkhandschoenen

Er zijn drie categorieën werkhandschoenen:

  • Categorie 1 biedt alleen bescherming tegen minimale risico’s en hoeft niet extra te worden gekeurd.
  • Categorie 2 beschermt tegen middelzware risico’s, zoals mechanische risico’s. Deze handschoenen zijn onderworpen aan een EG-typeonderzoek bij een erkende en certificerende instantie.
  • Categorie 3 dient bescherming te bieden tegen dodelijke risico’s of risico’s die onomkeerbare schade tot gevolg hebben. Deze handschoenen zijn dan ook onderworpen aan zowel een EG-typeonderzoek als een kwaliteitsborging door een erkende en certificerende instantie.

Ons assortiment aan werkhandschoenen

First Aid Today heeft van elke categorie de beste werkhandschoenen. Bovendien hebben wij handschoenen voor verschillende toepassingen. Wij hebben werkhandschoenen voor algemene werkzaamheden, speciale handschoenen voor het gebruik bij chemische middelen en handschoenen met extra grip en een goede prik- en snijweerstand. Al onze werkhandschoenen voldoen aan Europese voorschriften en zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

Advies op maat

Voer allereerst een risico-inventarisatie uit om te bepalen of werkhandschoenen noodzakelijk zijn binnen jouw organisatie. Vervolgens kunnen onze adviseurs je adviseren welke handschoen het beste bij jouw situatie past. Naast het type handschoen, is ook de juiste maat van belang. Op deze website lees je hoe je iemands hand- en handschoenmaat meet.

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.