Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

BHV Risicoinventarisatie

BHV risicoinventarisatie

Hoe goed je ook voorbereid bent op ongevallen: geen bedrijf is geheel risicovrij. Er wordt in dit verband wel gesproken van restrisico’s, de risico’s die overblijven nadat je alle wettelijk verplichte voorbereidingen hebt getroffen. Naast algemene restrisico’s zoals brand en verwondingen door vallen, beklemd raken of elektrische schokken, kennen sommige ondernemingen extra punten waarop gelet moet worden. Bijvoorbeeld als er op grote hoogte gewerkt wordt, of met gevaarlijke stoffen.

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht om de restrisico’s binnen de organisatie in kaart te brengen. First Aid Today helpt je hierbij, door een professionele Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) voor je uit te voeren. We onderwerpen de plekken waar gewerkt wordt aan een grondig onderzoek, en stellen een lijst op met alle mogelijke risico’s. Op basis van deze lijst maken we een BHV plan waarin staat hoe er gehandeld dient te worden in noodsituaties. Zo is iedereen in het bedrijf op alles voorbereid.

Staat veiligheid ook binnen jouw organisatie voorop? Neem dan nu contact met ons op voor het plannen van een risico-inventarisatie.

Product was successfully added to your shopping cart.