Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Blusdekens

(2 Producten)

Blusdekens

Als kind leer je dat je niet mag spelen met vuur. We werken daarentegen vrijwel dagelijks met vuur. Denk aan koken op een gasfornuis of het branden van een kaarsje. Hoe voorzichtig je ook bent, een brandje is zo gesticht.

Blusdekens

Blusdekens zijn een perfect hulpmiddel om kleine en beginnende branden mee te blussen. Daarnaast kun je iemand in een blusdeken wikkelen als zijn of haar kleding in brand staat. In de horeca zijn blusdekens al jaren een vast onderdeel van de veiligheidsuitrusting. Ook in huis kan het echter handig zijn om een blusdeken te hebben liggen.

First Aid Today adviseert

Let er op dat een blusdeken alleen bij kleine brandjes gebruikt kan worden. Een brandblusser als aanvulling is een verstandige keuze. Daarnaast kan een blusdeken niet gebruikt worden bij vet- en oliebranden. Uit recente tests is gebleken dat blusdekens vlam kunnen vatten door de extreme hitte. Voor het doven van een frituurbrand heb je minimaal een blusser nodig van de categorie F. Dit staat vermeld op de blusser.

Oefening baart kunst

Een blusdeken is in principe door iedereen te gebruiken, maar het verdient de voorkeur om hier mee geoefend te hebben in bijvoorbeeld een BHV training.

First Aid Today

First Aid Today levert scherp geprijsde blusdekens in twee verschillende maten. Naast blusdekens kunnen wij een complete EHBO en BHV uitrustingen leveren. Zo bestel je met één druk op de knop alles wat je nodig hebt voor een veilige (werk)omgeving.

Meer weten?

Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wil je meer leren over het verlenen van eerste hulp? Volg dan een BHV training of breng je kennis up to date via Qnari.

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

BHV Trainingen:

 1. Training - Stop de bloeding

  • dinsdag 30 januari 2018 09:00
  • Nog 12 plekken
  € 74,95 Excl. BTW € 90,69 Incl. BTW

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.