Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Diensten

Wanneer je alle benodigde materialen in huis hebt wil dat nog niet zeggen dat je BHV goed geregeld is. Daarom biedt First Aid Today naast producten ook diverse diensten aan om je BHV op peil te houden.

BHV Trainingen

Bedrijfshulpverleners moeten regelmatig oefenen om vaardigheden in de vingers te houden. First Aid Today wil je hier graag in ondersteunen door het aanbieden van trainingen die we aanbieden als open- of incompany-cursussen:

  • BHV basis: tweedaagse opleiding tot BHV’er
  • BHV basis met e-learning: wanneer je de theorie liever volgt wanneer het jou uitkomt
  • BHV herhaling: om uw kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening up-to-date te houden

Wij bieden ook aanvullende trainingsmogelijkheden door middel van onze BHV simulator Qnari.

Lees meer

4BHV app 4BHV app

Jaarlijks vinden er op de werkvloer van organisaties in Nederland ruim 200.000 ongevallen plaats. Bij ongevallen of calamiteiten moet er alert gereageerd worden om de veiligheid en gezondheid van aanwezige mensen binnen uw organisatie te waarborgen.

Met de 4BHV app kunt u snel uw BHV'ers aansturen en precies zien waar ze zich bevinden. Het gebruik van een portofoon is daardoor niet meer nodig. Daarnaast kunt u incidenten vastleggen en heeft u een rapportage tool voor alle meldingen met een klik binnen handbereik.

.

Lees meer 

Qnari  Qnari

Qnari leert je vertrouwen op de in een training geleerde BHV vaardigheden zodat je instinctief handelt bij ongevallen op het werk, thuis of op straat. In de BHV Simulator oefen je BHV en basis EHBO vaardigheden in de meest uiteenlopende scenario’s. Ook scenario’s die herkenbaar zijn uit je eigen werkomgeving.

Lees meer

Risico inventarisatie

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht om de zogenoemde 'restrisico’s' binnen de organisatie in kaart te brengen. Om je bedrijf op alles voor te bereiden maken we graag een passend BHV plan.

Lees meer of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Product was successfully added to your shopping cart.