Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Desinfectie

(38 Producten)

Wanneer je een collega of iemand anders hulp verleent, zorg dan allereerst voor de juiste desinfectie. Goede materialen om te desinfecteren zijn niet alleen voor het slachtoffer essentieel, maar ook voor jou als hulpverlener. Vooral je handen desinfecteren is van groot belang. Maar er zijn meer redenen waarom ontsmetten zo belangrijk is.

Wat is desinfectie?

Desinfecteren is in feite het terugbrengen van het aantal micro-organismen tot een acceptabele waarde. Des te lager dit aantal, hoe kleiner de kans voor het slachtoffer op complicaties, of voor jou als hulpverlener op besmetting.

Wonddesinfectie

Desinfectie is onder te verdelen in drie categorieën. De eerste daarvan is wonddesinfectie. Het schoonmaken van een wond is essentieel om de kans op infecties te verkleinen. Een schone wond geneest sneller en is mooier: de kans op littekens vermindert hierdoor.

Huiddesinfectie

De tweede categorie is huiddesinfectie. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld handgel, om snel en eenvoudig handen te desinfecteren als er geen water voorhanden is. Hiermee verklein je de kans om micro-organismen op anderen over te brengen.

Werkomgeving

Als laatste is het belangrijk om de oppervlakken waar je werkt te desinfecteren, net als de spullen die je gebruikt. Een schone werkomgeving is minstens zo belangrijk als de eerste twee.

Let op!

De houdbaarheid van deze producten wordt nogal eens over het hoofd gezien. Ze zijn vaak als eerste over de datum. Controleer je materialen daarom regelmatig en zorg ervoor dat deze up-to-date zijn.

Drogist

Onze desinfectiematerialen zijn allemaal voorzien van gebruiksinstructies. First Aid Today heeft bovendien eigen drogisten in dienst met alle benodigde vergunningen. Zij kunnen je voorzien van het juiste advies op dit gebied. Dus mocht je vragen hebben over desinfectie, dan kun je altijd terecht bij onze experts.

Voor het online aanbieden van medicijnen gelden sinds 1 juli 2015 extra regels. First Aid Today als drogisterij biedt een ruim assortiment aan drogisterij artikelen waarbij we ons conformeren aan de Geneesmiddelenwet

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 38 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 38 in totaal

  1. 1
  2. 2

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.