Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Handdesinfectie

(11 Producten)

Regelmatig en zorgvuldig je handen wassen is de belangrijkste manier om verspreiding van bijvoorbeeld het griepvirus te voorkomen. Volgens wetenschappers is 80% van de ziektebesmettingen te danken aan ongewassen handen. Een kleine moeite met grote gevolgen dus, het wassen van je handen.

Desinfectie

Uiteraard kun je je handen wassen met water en zeep. Bij First Aid Today vind je verschillende zepen om dit zo aangenaam mogelijk te maken. Soms is water niet voorhanden en wil je toch snel je handen desinfecteren. In dat geval kan een desinfecterende handgel uitkomst bieden. Ook deze vind je bij First Aid Today.

First Aid Today adviseert

Reinig regelmatig je handen. Probeer contact met je neus en mond te vermijden om ziekteverwekkers minder kans te geven zich in je lichaam te verspreiden.

First Aid Today

Naast producten ten behoeve van het desinfecteren van handen, vind je bij First Aid Today ook al je overige EHBO materiaal. Zo maak je met één druk op de knop je BHV uitrusting compleet.

Meer weten?

Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze omtrent BHV artikelen.

Voor het online aanbieden van medicijnen gelden sinds 1 juli 2015 extra regels. First Aid Today als drogisterij biedt een ruim assortiment aan drogisterij artikelen waarbij we ons conformeren aan de Geneesmiddelenwet

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.