Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Eerste hulp

(295 Producten)

Collega reanimeren? Zorg dat je direct in staat bent om te helpen.

Of iemand nou een gekneusde pols heeft of een hartstilstand krijgt, je wilt natuurlijk direct klaar kunnen staan om je collega, klant of vriend(in) te helpen. Daarom is het hebben van de juiste EHBO artikelen van essentieel belang.

EHBO producten

First Aid Today heeft een groot scala producten om kneuzingen en verstuikingen te verhelpen, koelmiddelen als coolpacks en hotpacks om zwellingen tegen te gaan, bandages om te fixeren en braces voor de juiste ondersteuning. Ook onder de categorie oogspoelflessen, pincetten, scharen en isolatiedekens heeft First Aid Today veel medische artikelen. Je kunt zelfs bij ons terecht voor krukken of een rolstoel.

Medische artikelen voor jouw bedrijfsprofiel

Om de juiste artikelen bij de hand te hebben, moet je weten wat je nodig hebt. Je selecteert die medische instrumenten die nodig zijn binnen het risicoprofiel van jouw omgeving. Hulp nodig bij het maken van een bedrijfsprofiel? Neem dan gerust contact met ons op.

Gebruik van eerste hulp artikelen

Het ene medische product is eenvoudiger te gebruiken dan het andere. Het aanleggen van braces en bandages is relatief simpel. Bij het gebruiken van oogspoelflessen is er meer kennis nodig. Zo moet de fles in zijn geheel worden gebruikt om zo effectief mogelijk te spoelen. Gebruikte flessen kunnen niet nogmaals worden gebruikt en moeten direct worden vervangen. Ook is het van belang om de houdbaarheid van alle middelen te controleren.

EHBO cursus

Om alle eerste hulp artikelen op de juiste manier te kunnen gebruiken, is het volgen van een cursus aan te raden. Om te leren reanimeren kun je een EHBO cursus volgen. Als je alleen basisvaardigheden wilt voor op je werk, kies dan de BHV training. Veiligheid staat voorop! Sla daarom nu de artikelen in; direct leverbaar, topkwaliteit, verkrijgbaar in complete pakketten en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 295 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 295 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.