Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Brandwonden

(47 Producten)

Brandwonden zijn verschrikkelijk; ze zijn pijnlijk en ze kunnen blijvende schade veroorzaken. Zaak dus om alle risico’s in kaart te brengen en ongelukken te voorkomen. En dan is er toch opeens de brandwond of de brandblaar. Snel en adequaat handelen en een goede brandwondenverzorging is dan van levensbelang. Stel dus vooral je BHV materialen goed af op de risico’s van je bedrijf.

BHV bij brandwonden

First Aid Today heeft alles in huis om je te ondersteunen bij de behandeling van brandwonden. Of het nu gaat om thermische verbrandingen of brandwonden door blootstelling aan chemicaliën. Thermische brandwonden ontstaan door hitte of elektriciteit. First Aid Today levert het merk Burnshield dat een volledig assortiment heeft aan kits en materialen. Bekijk onderstaand filmpje en kom meer te weten over de werking van Burnshield

Chemische brandwonden vereisen een andere aanpak. Spoelen met Diphoterine van Prevor is hierbij aan te bevelen. 

Zowel Burnshield producten als Diphoterine van Prevor zijn veilig en eenvoudig in gebruik. Haal er toch altijd iemand bij die ervaring heeft met brandwonden, of een BHV- of EHBO-cursus heeft gevolgd en raadpleeg altijd een arts bij twijfel.

First Aid Today geeft advies over de aanschaf en het gebruik van materiaal bij brandwonden behandeling. De producten leveren we uit voorraad. Meer informatie over het behandelen van chemische brandwonden? Wij komen ook graag langs voor een demonstratie.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

  1. 1
  2. 2

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.