Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Brandwonden dekens

(5 Producten)

Brandwonden zijn ontzettend pijnlijk en kunnen blijvende schade veroorzaken. Om die schade zoveel mogelijk te beperken is onmiddellijke actie vereist. Wanneer het slachtoffer meerdere verbrandingen over het hele lichaam heeft, kan een branddeken uitkomst bieden.

EHBO

Spoel brandwonden altijd eerst met lauw stromend water. Verwijder voorwerpen die voor beknelling kunnen zorgen, zoals sieraden en kleding, maar verwijder nooit kleding die aan de wond vast zit. Wikkel vervolgens het aangedane lichaamsdeel, of de patiënt in zijn geheel, in het met Burnshield doordrenkte deken. Het slachtoffer zal direct verlichting ervaren. Laat het slachtoffer indien mogelijk rechtop zitten. Brandwonden aan de keel kunnen immers zwellingen veroorzaken die de ademhaling kunnen bemoeilijken. Raadpleeg zo spoedig mogelijk een arts.

Ons assortiment aan branddekens

First Aid Today levert branddekens van het merk Burnshield. De producten van Burnshield worden volop gebruikt in de ambulancehulpverlening en worden aanbevolen door de Nederlandse Brandwonden Stichting. We bieden dekens in vier verschillende maten, die allemaal direct uit voorraad leverbaar zijn voor een scherpe prijs. De dekens zijn meerdere jaren houdbaar.

Advies op maat

Bewaar de dekens op plekken waar het risico op brandwonden het grootst is. Controleer regelmatig de houdbaarheid van de producten en vervang deze indien nodig. First Aid Today levert advies over de juiste producten voor jouw omgeving en biedt ook BHV trainingen aan. Zo weet je altijd welke producten je nodig hebt en hoe je deze moet gebruiken.

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.