Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Brandwonden kompressen

(11 Producten)

Brandwonden zijn ontzettend pijnlijk en kunnen blijvende schade veroorzaken. Om verdere schade te voorkomen is onmiddellijke actie vereist.

EHBO

Begin meteen met koelen. Soms is schoon water niet direct voor handen. Zorg daarom dat je altijd een kompres in je verbandtrommel hebt. Wij bieden kompressen van het merk Burnshield een merk dat zich in de loop der jaren bewezen heeft en ideaal is voor thuis en onderweg. Het kompres kan direct op de brandwond worden geplaatst en onttrekt de hitte aan de brandwond. Daarnaast heeft het een pijnstillende werking. Het is veilig in gebruik en eenvoudig toe te passen.

Bekijk onderstaand filmpje en kom meer te weten over de werking van Burnshield

Kompressen in alle soorten en maten

First Aid Today levert kompressen in alle soorten en maten. De meest voorkomende maat is een kompres van 10 x 10 cm, maar er zijn ook grotere afmetingen beschikbaar. Er zijn zelfs complete branddekens waar een slachtoffer dat ernstig is verbrand in gewikkeld kan worden. Voor kinderen zijn er speciale vestjes beschikbaar.

Kwaliteit voor een goede prijs

Wij bieden producten van het merk Burnshield. We beschikken over een breed assortiment aan kompressen, branddekens en brandwonden spray die direct uit voorraad leverbaar zijn. De producten van Burnshield zijn meerdere jaren houdbaar. Controleer regelmatig de houdbaarheid van de producten en vervang deze indien nodig. De producten van Burnshield worden aanbevolen door de Nederlandse Brandwonden Stichting en worden ook in de ambulancehulpverlening volop gebruikt. Bovendien hebben deze producten een scherpe prijs.

Advies op maat

First Aid Today levert advies over de juiste producten voor jouw omgeving en organiseert ook BHV trainingen. Zo weet je altijd welke producten je nodig hebt en hoe je deze moet gebruiken.

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.