Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Brandwonden sprays

(5 Producten)

Brandwonden zijn ontzettend pijnlijk en kunnen blijvende schade veroorzaken. Om verdere schade te voorkomen is onmiddellijke actie vereist.

EHBO

Begin meteen met koelen. Soms is schoon water niet direct voor handen. Zorg daarom dat je altijd een brandwondenspray in de verbandtrommel hebt. De spray kan direct op de brandwond worden gespoten en onttrekt de hitte aan de brandwond. Daarnaast heeft de spray een pijnstillende werking. Dek na het spuiten de wond af met fixatieverband of folie.

Brandwondensprays van Burnshield

First Aid Today biedt brandwondensprays van het merk Burnshield een merk dat zich in de loop der jaren bewezen heeft en ideaal is voor thuis en onderweg. We beschikken over diverse sprays die direct uit voorraad leverbaar zijn. De sprays van Burnshield zijn meerdere jaren houdbaar. Controleer regelmatig de houdbaarheid van de producten en vervang deze indien nodig. De producten van Burnshield worden aanbevolen door de Nederlandse Brandwonden Stichting en worden ook in de ambulancehulpverlening volop gebruikt. Bovendien hebben deze producten een goede, concurrerende prijs.

Bekijk onderstaand filmpje en kom meer te weten over de werking van Burnshield

Advies op maat

First Aid Today levert advies over de juiste producten voor jouw omgeving en organiseert ook BHV trainingen. Zo weet je altijd welke producten je nodig hebt en hoe je deze moet gebruiken.

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.