Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Zonnebrand

(2 Producten)

De zon is heerlijk, maar zorg goed voor je huid.

Zonnebrand

Een mooie dag kan vervelend eindigen als je geen voorzorgsmaatregelen neemt tegen de zon. Verbranding door de zon is erg vervelend en soms zo ernstig dat het gepaard gaat met hoofdpijn, misselijkheid en zelfs braken. Zulk leed is eenvoudig te voorkomen door de zon te mijden als deze op zijn sterkst is, tussen 12.00 en 15.00 uur. Zoek de schaduw op en drink voldoende.

Zonnebrandcrème

Wees niet zuinig met zonnebrandcrème als je een verbrande huid wilt voorkomen. Te lang in de zon gezeten? Verkoel en verzacht je huid met aftersun producten. Zijn er open blaren, smeer dan niets op de wond maar gebruik een Burnshield kompres. Deze koelt en verzacht.

Burnshield

Met al zijn expertise op het gebied van huidverbranding is Burnshield, bekend van producten voor ernstige brandwonden, onze exclusieve leverancier voor zonnebrand en aftersun producten. Met Burnshield zon je veilig.

First Aid Today

Naast zonnebrandcreme, aftersun en alles op het gebied van brandwondenverzorging, kan je bij First Aid Today terecht voor een compleet pakket aan verbandmiddelen en alle andere BHV materialen. Vragen? Onze ervaren experts kunnen perfect vertellen welk product past bij jouw situatie. Neem dus gerust contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.