Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Reanimatie

(173 Producten)

Een hartstilstand? Oefen reanimatie met een reanimatiepop

Een hartstilstand is verschrikkelijk en komt altijd onverwacht. Juist daarom is het voor jou als werkgever belangrijk daar goed op voorbereid te zijn en een reanimatiepop te kopen. Met een reanimatiepop in je EHBO-set kun je het reanimeren blijven oefenen. Met kennis en oefening kun je een leven redden.

Wat is een reanimatiepop?

Met een reanimatiepop oefen je hoe iemand te reanimeren. Voor optimaal gebruik is het aan te raden de pop periodiek te laten controleren. Vervang regelmatig de longen van de pop en maak de pop schoon met desinfecterende doekjes. First Aid Today verzorgt ook het volledige onderhoud van reanimatiepoppen.

Verschillende reanimatiepoppen

Reanimatiepoppen zijn er in verschillende maten en vormen. Er zijn complete poppen of alleen een torso. Ook zijn er kinder- en babypoppen verkrijgbaar. Er zijn reanimatiepoppen die alleen gericht zijn op het reanimeren. Deze poppen geven wel feedback over het tempo en de diepte van reanimatie. Er zijn ook uitgebreide modules beschikbaar voor het oefenen op een pop in combinatie met een AED.

Ambu en Laerdal

De merken Ambu en Laerdal reanimatiepoppen worden wereldwijd het meest gebruikt. Bij First Aid Today bieden wij deze reanimatiepoppen aan tegen een scherpe prijs.

EHBO

Met alleen een reanimatiepop ben je er nog niet. Zorg ook voor voldoende kennis in je bedrijf en volg een cursus BHV – reanimeren zodat je weet hoe het moet. In het geval van een hartstilstand zijn seconden kostbaar en is snel en effectief handelen van levensbelang. Onze partners verzorgen BHV en EHBO cursussen en kunnen je helpen met een reanimatiecursus op maat voor jou en je medewerkers. Kijk voor meer informatie op: https://www.hartstichting.nl/doe-mee/leer-reanimeren

Daarnaast zijn er nog zaken als beademingsmaskers en accessoires voor uw reanimatiepoppen die u hier direct en eenvoudig kunt bestellen.

Een reanimatiepop kopen en dan?

Bij First Aid Today helpen we je graag als je vragen hebt over reanimatie. Bel ons gerust!

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 173 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 173 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.