Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

AED apparaat

(25 Producten)

Een hartstilstand is verschrikkelijk en komt altijd onverwacht. Juist daarom is het voor jou als werkgever belangrijk daar goed op voorbereid te zijn en een AED te kopen. Met een AED (Geautomatiseerde Externe Defibrillator) in je EHBO–set en de juiste kennis kan van BHV en EHBO kan een leven gered worden.

Wat is een AED?

Met een AED kun je iemand met een hartstilstand reanimeren. Bij First Aid Today kun je van verschillende merken een complete AED kopen, inclusief batterij en elektroden in zowel een semi-automatisch als volautomatische variant. Daarnaast heeft First Aid Today een groot assortiment aan modellen en kasten voor elke AED. Alle AED’s die we bij First Aid Today verkopen voldoen aan de wettelijke eisen en zijn veilig in het gebruik.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een AED? Alle AED’s die in Nederland verkocht worden voldoen aan de wettelijke eisen en zijn veilig in het gebruik. Onderling zijn er uiteraard wel verschillen in bedieningsgemak, levensduur van de electroden, gewicht en prijs. Er zijn semi- automatische AED’s waarbij je zelf op de schok-knop moet drukken en volautomatische AED’s. Ook zijn niet alle AED’s geschikt om kinderen te reanimeren. Daarvoor moet je dan eerst de electroden wisselen, zodat er minder stroom wordt gegeven bij een schok.

EHBO

Met alleen een AED ben je er nog niet. Zorg ook voor voldoende kennis in je bedrijf en volg een BHV training. Behalve het kopen van een AED is het heel belangrijk dat je ook weet hoe je moet reanimeren. In het geval van een hartstilstand zijn seconden kostbaar en is snel en effectief handelen van levensbelang. Dit kun je leren bij een BHV cursus.

Een AED kopen en dan?

Bij First Aid Today helpen we je graag telefonisch als je vragen hebt over een AED. Wij kunnen ook bij je langskomen om te demonstreren wat een AED precies doet. Onze partners verzorgen BHV trainingen en kunnen je helpen met een reanimatiecursus op maat voor jou en je medewerkers. Kijk voor meer informatie op: https://www.hartstichting.nl/doe-mee/leer-reanimeren

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

  1. 1
  2. 2

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.