Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

AED elektroden

(25 Producten)

Een hartstilstand? Een AED

Een hartstilstand is verschrikkelijk en komt altijd onverwacht. Juist daarom is het belangrijk daar goed op voorbereid te zijn en een AED te kopen. Met een AED (Geautomatiseerde Externe Defibrillator) in je EHBO–set en de juiste kennis van BHV en EHBO kan een leven gered worden.

Wat is een AED?

Met een AED kan je iemand met een hartstilstand reanimeren.

AED elektroden

Bij een AED, of een defibrillator, zijn de AED elektroden vaak het eerst aan vervanging toe. Dit komt door de beperkt houdbare gel die in de elektroden zit. Het is dan ook belangrijk dat je deze gel regelmatig controleert.

Kinder-elektroden

Bij First Aid Today kun je van verschillende merken AED elektroden kopen. De elektroden voor volwassenen zijn niet bruikbaar bij het defibrilleren van kinderen onder de 8 jaar. Werk je in een omgeving waar ook kinderen zijn? Zorg dan ook voor kinder-elektroden.

Bij First Aid Today zijn diverse merken AED elektroden voor zowel kinderen als volwassenen te koop. Wij kunnen deze snel en overal leveren tegen een scherpe prijs.

Het plakken van elektroden

Het plakken van de elektroden staat duidelijk beschreven met afbeeldingen op de verpakking. Toch is het raadzaam om dit te oefenen in een reanimatietraining zodat je in een echte situatie snel kunt handelen. Bij reanimeren is snel en effectief handelen van levensbelang en iedere seconde is kostbaar. Het plakkenen het gebruik van een AED kun je leren bij een BHV training of met Qnari.

Informatie over AED elektroden

Wij hebben bij First Aid Today alle kennis en ervaring in huis en kunnen je adviseren over de juiste elektroden bij jouw AED. Kijk voor extra informatie over elektroden op deze site: http://www.aed-elektroden.nl/

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

  1. 1
  2. 2

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.