Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

AED opslag

(18 Producten)

Een hartstilstand? Een AED

Een hartstilstand is verschrikkelijk en komt altijd onverwacht. Juist daarom is het belangrijk daar goed op voorbereid te zijn en een AED te kopen. Met een AED (Geautomatiseerde Externe Defibrillator) in je EHBO–set en de juiste kennis van BHV en EHBO kun je een leven redden.

Wat is een AED?

Met een AED kun je iemand met een hartstilstand defibrilleren.

Hoe bewaar ik een AED?

Een AED is heel kostbaar en je bent er zuinig op. Daarnaast wil je er in geval van nood snel bij kunnen. Bij First Aid Today hebben wij verschillende mogelijkheden voor het bewaren van je AED en de elektroden.

Wij hebben allerlei tassen, afsluitbare kasten of wandhouders, maar ook combinatiemogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld de AED op dezelfde plek als de verbandkoffer bewaren. In geval van nood heb je dan alles direct bij de hand.

Waar bewaar ik mijn AED?

Denk goed na over waar je de AED in je bedrijf opbergt. Het liefst op een centrale maar ook veilige plek. Waar veel mensen zijn, is de kans op diefstal helaas groot. Er zijn AED kasten met pincode of een alarm. Er bestaan zelfs systemen met verwarming. Zo voorkom je diefstal en bevriezing, mocht de AED bij jouw bedrijf buiten hangen. Met alleen een AED tas heb je de AED het snelst binnen handbereik. Kortom, het zijn nogal wat keuzes.

Vind je het moeilijk om te kiezen?

Bij First Aid Today hebben wij een compleet assortiment voor ieder type AED. Deze kunnen wij snel en tegen een scherpe prijs leveren.

Daarnaast hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Wij weten aan welke kwaliteitseisen een AED en de opbergmogelijkheden moeten voldoen. Wij helpen en adviseren je graag over de mogelijkheden.

Van hoog naar laag sorteren

   

18 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

18 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.