Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Verbandtrommels

(70 Producten)

Een goede werkgever voorkomt risico’s. Dat wil je, maar het moet ook. Zorg daarom voor een uitstekende hulpverlening bij ongelukken. Denk daarbij aan een EHBO-doos die past bij de risico’s van je bedrijf. Bij First Aid Today bieden we EHBO-dozen voor ieder type bedrijf, dus ook voor de kleine ondernemer.

EHBO-koffer

Verbanddozen kopen doe je bij First Aid Today: wij hebben het meest complete aanbod aan verbanddozen, EHBO-koffers en EHBO rugtassen. Met de (R)evolution-lijn verbandtrommels stel je zelf die verbanddozen samen die nodig zijn binnen het bedrijf. Met het unieke Pick & Mix systeem combineer je de verschillende mogelijkheden tot de beste EHBO oplossing voor ieder risicoprofiel.

BHV is maatwerk

De huidige richtlijn van het  Oranje Kruis gaat uit van verschillende risicoprofielen. Binnen elk bedrijf en bij iedere organisatie bestaan er risico’s op ongevallen. Maar elke organisatie is anders. Met (R)evolution kies je de verbandtrommel, brandwondentrommel, oogspoeltrommel, HACCP-trommel of kneuzingentrommel die past bij het bedrijf waar je werkt en daarmee voldoe je aan de nieuwste richtlijn. Hulp nodig bij de keuze? Laat ons een risicoprofiel  maken en wij leveren de best passende EHBO-oplossing.

Altijd het juiste materiaal bij de hand

Het voordeel van aparte verbandtrommels voor verschillende situaties is dat je niet meer hoeft te zoeken naar het benodigde materiaal voor het behandelen van een bepaald letsel bij een ongeval. Je hoeft de verbandtrommel niet meer om te keren: voor elke situatie heb je het juiste materiaal direct bij de hand. 

Voor iedereen

Zorg dat de verbanddoos snel voorhanden is. Je weet nooit wanneer een ongeluk gebeurt en wie er dan in de buurt is om hulp te verlenen. Daarom moet iedereen gebruik kunnen maken van de verbandtrommel, van de opgeleide bedrijfshulpverlener tot de toevallige passant. Hang de EHBO-kit vooral goed zichtbaar en binnen handbereik op.

Unieke wandhouder

Aan de zichtbaarheid en grijpbaarheid is ook gedacht. Met het Pick & Mix systeem van (R)evolution  selecteer je die verbanddozen die passen bij het risicoprofiel van de organisatie.  De (R)evolution-lijn heeft een uniek wandsysteem dat eenvoudig te monteren is op elke locatie in het bedrijf. Met ruimte voor  verschillende BHV-trommels, pleisterautomaten of oogspoelflessen biedt het paneel een handige, op maat gemaakte EHBO-Set.

First Aid Today

First Aid Today is een betrouwbare en snelle leverancier. Wij leveren niet alleen de beste producten uit voorraad, we hebben een professionele binnendienst die met zijn jarenlange ervaring advies geeft over de beste oplossing voor je organisatie. Daarnaast verzorgen we ook trainingen. Dat maakt First Aid Today de beste keuze.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 70 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 70 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.