Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Navullingen

(11 Producten)

Vul je EHBO-koffer regelmatig aan en voorkom misgrijpen op cruciale momenten! Denk er ook aan dat de houdbaarheidsdatum van de BHV materialen kan verstrijken. Regelmatige controle en vervanging van de verbanddozen is een must bij een goede bedrijfshulpverlening.

Complete Inhoud

Kwaliteit, doeltreffendheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Dat zijn de basiswaarden waarop volgens het Oranje Kruis de verbanddozen moeten zijn samengesteld. De inhoud van onze aanvulpakketten voldoet aan de richtlijnen van het Oranje Kruis. Voor ieder type verbanddoos leveren wij de complete inhoud, als set maar natuurlijk ook de losse verbandmaterialen. Maar dat niet alleen, je kunt bij ons ook terecht voor advies en trainingen.

Controle

De BHV-verbanddoos moet regelmatig gecontroleerd en aangevuld worden. De richtlijn stelt minimaal iedere 6 maanden. Het kan zijn dat je bedrijf een risicoprofiel heeft waardoor het vaker nodig is. Wat er in jouw specifieke verbanddoos moet, kun je vinden in de inhoudslijsten die bij het betreffende product vermeld staan. Lastig? Wij helpen je graag. First Aid Today is op de hoogte van de wettelijke verplichtingen, we volgen de tendensen in de hulpverlening op de voet en we adviseren je met plezier over de benodigde materialen voor de hele organisatie.

Geen omkijken meer naar je verbandtrommel?

Wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de BHV-materialen? Ook deze zorg kunnen wij je uit handen nemen. Zo komen we op afgesproken tijden langs voor het wisselen of controleren van de trommels. Ook het controleren van de aanwezige AED's of evacuatiestoelen is geen enkel probleem.

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.