Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Verbandkoffers

(15 Producten)

Een EHBO koffer zit boordevol medische producten die nodig zijn in noodsituaties. Een pleister plakken, een verband leggen of een splinter eruit halen; in bijna elke situatie kun je gebruik maken van deze koffer. Dit hoort ieder bedrijf natuurlijk te hebben. Sterker nog: een koffer moet binnen 30 seconden bereikbaar zijn. Zorg daarom dat er genoeg EHBO-koffer op zichtbare plekken in het gebouw hangen.

Bestel bij First Aid Today

Onze webshop heeft voor ieder bedrijf de perfecte EHBO koffer. Ook zijn er in iedere prijsklasse koffers verkrijgbaar. Alle verbandkoffers voldoen uiteraard aan de richtlijnen van het Oranje Kruis. De meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Unieke wandhouder

Ken je onze (R)evolution lijn al? Deze EHBO wandhouder heeft een mooi design, is ideaal én scherp geprijsd. Met het Pick & Mix systeem van (R)evolution selecteer je die verbanddozen die passen bij het risicoprofiel van de organisatie. Ook kan er eventueel een pleisterautomaat of oogspoelflessen aan worden bevestigd. Pas ‘m dus helemaal aan op jouw bedrijfsprofiel. Het paneel is eenvoudig te monteren op elke locatie in het bedrijf. Hulp nodig bij het maken van een bedrijfsprofiel of het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met onze adviseurs.

Verplicht

In elk bedrijf zijn werkgevers verplicht om een BHV te regelen. In de Arbowet staat niet precies omschreven hoe, maar houd in ieder geval rekening met de grootte en de risico’s van je bedrijf. Neem contact met ons op voor een risico inventarisatie of advies over de plek en inhoud van jouw koffer.

EHBO

Iedereen in het bedrijf kan en mag de producten uit de EHBO kist gebruiken. Een BHV training is aan te raden om verwondingen te herkennen en te behandelen. Wil je je kennis testen of bijwerken? Dit kan met Qnari.

Van hoog naar laag sorteren

   

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

15 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.