Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Verbandtrommel accessoires

(17 Producten)

Naast de verbandtrommels en rugtassen zijn er nog vele accessoires te verkrijgen. Denk aan een verzegeling voor je verbandtrommel. Op die manier kun je direct zien of de trommel gecontroleerd moet worden als de verzegeling is verbroken. 

Accessoires

Met onze (R)evolution verbandtrommels hebben we de saaie trommels uit het verleden al gemoderniseerd. Met de speciale ophangbeugels kun je eindeloos variëren en precies die trommels ophangen die het beste bij het risicoprofiel van jouw bedrijf hoort. Combineer dit met een paneel voor je oogspoelflessen en je hebt alles binnen handbereik.

Zichtbaarheid

De verbandtrommel moet op een zichtbare plek in het bedrijf opgehangen worden en dient binnen 30 seconden bereikbaar te zijn. Je kunt kostbare seconden winnen in een noodsituatie als iedereen weet waar de verbandtrommels zich bevinden. Oefen daarom regelmatig om je vaardigheden op peil te houden.

Geen omkijken meer naar je verbandtrommel?

Wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de BHV-materialen? Ook deze zorg kunnen wij je uit handen nemen. Zo komen we op afgesproken tijden langs voor het wisselen of controleren van de verbandtrommels. Ook het controleren van de aanwezige AED's of evacuatiestoelen is geen enkel probleem.

Van hoog naar laag sorteren

   

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

17 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.