Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Neustampons

(2 Producten)

Een bloedneus kan erg vervelend zijn. Vaak is het vooral de hoeveelheid bloed die ons schrik aanjaagt. Het lijkt alsof er erg veel bloed verloren gaat, toch is het gelukkig meestal maar een geringe hoeveelheid. Een neusbloeding is doorgaans onschuldig en het merendeel ontstaat zonder dat er een duidelijke oorzaak voor is.

Een neusbloeding verhelpen

Vaak is het voldoende om rechtop te gaan zitten met het hoofd iets naar voren gebogen en rustig door de mond te ademen. Daarna snuit je de neus een keer goed uit. Vervolgens knijp je de neus gedurende tien minuten dicht. Is dit erg lastig, dan kun je een neustampon gebruiken. Door de tampon in het neusgat aan te brengen, vormt zich een bloedstolsel waardoor het bloeden stopt. Als de neusbloeding niet vanzelf stopt na twee keer tien minuten, raadpleeg dan een arts.

First Aid Today

First Aid Today heeft scherp geprijsde Merocel neustampons in twee verschillende maten. Merocel neustampons zetten zeer snel uit en absorberen het bloed. De neustampon verkleeft niet aan de binnenzijde van de neus waardoor je hem makkelijk kunt verwijderen. Neustampons maken geen deel uit van de standaard BHV uitrusting en moeten los besteld worden. Je kunt ze wel gemakkelijk in de verbandtrommel bij de overige verbandmiddelen bewaren.

Meer weten?

Onze adviseurs staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes omtrent de aanschaf van BHV artikelen.

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

BHV Trainingen:

 1. Training - Stop de bloeding

  • dinsdag 30 januari 2018 09:00
  • Nog 12 plekken
  € 74,95 Excl. BTW € 90,69 Incl. BTW

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.