Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kompressen

(80 Producten)

Kompressen

Wees voorbereid op alle typen wonden met diverse kompressen.

Het absorberen van een vochtige wond, het beschermen van een open wond of het isoleren van een brandwond, kompressen zijn er voor verschillende situaties. Daarom zijn er diverse soorten wondkompressen. Zo zorgen bijvoorbeeld gaaskompressen voor het reinigen en afdekken van de wond en huid en absorberende kompressen voor het opnemen van vocht.  

Kompressen in elke maat

First Aid Today heeft elk soort kompres in verschillende afmetingen in huis. Het assortiment bestaat uit: gaaskompressen, absorberende kompressen, zalfkompressen, niet klevende kompressen, steriele en niet steriele kompressen. Wil je advies over welke kompressen het beste zijn voor jou? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Kompressen als onderdeel van een verbanddoos

De verbanddozen van First Aid Today bevatten altijd diverse steriele kompressen van verschillende afmetingen. Om te beschikken over de meest efficiënte verbandtrommel kun je de trommel zelf aanvullen naar jouw eigen risico profiel. Hulp nodig bij het maken van jouw risicoprofiel? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Nog een tip: controleer bij gebruik altijd even de houdbaarheid van de kompressen, met name bij steriele kompressen. Als je geen omkijken meer wilt hebben naar de verbanddoos, kun je bij ons terecht. Dan zullen wij periodiek de BHV materialen checken op volledigheid, houdbaarheid en efficiëntie.

Gebruik van kompressen

De kompressen kunnen door iedereen aangebracht worden, maar als je het op de juiste manier wilt doen is er wel enige oefening vereist. Je kunt lessen volgen bij de BHV training om de basis te leren.

Zoek niet langer en maak gebruik van onze scherp geprijsde kompressen.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 80 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 80 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.