Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Zalfkompres

(2 Producten)

Het goed verzorgen van een wond is onontbeerlijk. Zalfkompressen of zalfgazen worden gebruikt bij de behandeling van bijvoorbeeld schaafwonden of oppervlakkige wonden. De zalf voorkomt uitdroging van de wond en laat nieuw aangegroeid weefsel intact als het kompres wordt verwijderd.

First Aid Today adviseert

In principe kan iedereen een gaaskompres aanbrengen, maar om dit op de juiste te doen vergt echter wat oefening. In de BHV opleiding leer je de basisbeginselen. Een onmisbare training voor doeltreffend handelen. Onze adviseurs kunnen je vertellen welk kompres geschikt is voor welke situatie, neem contact met ons op en wij helpen je verder.

First Aid Today

Onze zalfkompressen zijn van het merk NOBA en in twee afmetingen te bestellen. Omdat wij exclusief leverancier zijn van NOBA verbandmiddelen zijn wij in staat bijzonder scherpe prijzen te hanteren voor alle kompressen. Bovendien is ons assortiment van uitsluitend Duitse makelij kwalitatief hoogstaand. Naast zalfkompressen heeft First Aid Today ook al het overige verbandmateriaal in het assortiment. Zo maak je met één druk op de knop je BHV uitrusting compleet.

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.