Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Pleisters

(192 Producten)

Pleisters plakken kan iedereen. Maar welke pleister kies je voor welke situatie? First Aid Today biedt voor alle mogelijke toepassingen de juiste oplossing.

Wondpleisters

Pleisters zijn er in honderden soorten en maten. De wondpleister zoals we die tegenwoordig kennen is ontwikkeld door de firma Johnson en Johnson. Naast wondpleisters zijn er hechtpleisters en kleefpleisters, die ook weer in allerlei varianten bestaan. Detecteerbare pleisters bijvoorbeeld, die een onderscheidende blauwe kleur hebben en vooral in de horeca worden gebruikt. Of denk aan blaarpleisters of lange vingerpleisters die een pijnstillende werking hebben.

Risico’s

De meest voorkomende producten zitten standaard in de verbandtrommels die we aanbieden. Kijk daarom goed naar de risico’s die je loopt als onderneming. Soms heb je specifieke pleisters nodig of werk je het liefst met een bepaald type pleister of merk. Dankzij het uitgebreide assortiment kan First Aid Today je hierbij helpen.

Merken

We hebben alle bekende merken in ons assortiment, waaronder Hansaplast en Leukoplast pleisters. Met ons eigen, exclusieve merk Noba levert First Aid Today bovendien kwaliteit tegen een uitermate scherpe prijs.

Pleisterkaart

Een eenvoudige pleister is in principe door iedereen aan te leggen. Voor sommige pleisters is net iets meer nodig om dit goed te doen. De pleisterkaart is hierbij een handig hulpmiddel waarmee je je voordeel kunt doen.

Meer weten?

Met de jarenlange ervaring van First Aid Today zijn we altijd in staat je van het juiste advies te voorzien. Neem daarvoor gerust contact op met onze experts.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 192 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 192 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.