Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Blauwe pleisters

(22 Producten)

Een snee of wondje is snel opgelopen, zeker wanneer je aan het werk bent in een drukke keuken of fabriek. Het is dan niet alleen zaak dat een pleisters goed blijft zitten; de pleister mag ook niet ongezien in het voedsel belanden. Daarom is er de blauwe pleister. Blauwe pleisters of detecteerbare pleisters zijn onmisbaar en bovendien wettelijk verplicht als u in de horeca of voedselverwerkende industrie werkzaam bent.

Detecteerbare wondpleister

De blauwe wondpleisterstrips zijn door hun voedselvreemde kleur en een metalen strip in het wondkussen makkelijk op te sporen. Werk je met voedsel, dan raden wij je altijd aan om met detecteerbare pleisters te werken. Inmiddels zijn er zelfs detecteerbare pleisters op de markt die opgemerkt worden door Röntgenapparatuur. Hier hangt uiteraard een ander prijskaartje aan dan aan de standaard detecteerbare pleister.

First Aid Today en de horeca

First Aid Today wil horeca-instellingen maar al te graag voorzien van hulpverlenende producten. Uiteraard is het een meerwaarde dat First Aid Today naast de blauwe pleister ook de rest van al het BHV- en verbandmateriaal kan leveren. Zo bestel je in één keer alle benodigdheden voor een veilige onderneming.

Kwaliteit voor een lage prijs

Detecteerbare pleisters zijn in vele afmetingen verkrijgbaar en worden per doosje verkocht. Onze detecteerbare pleisters van NOBA behoren tot de goedkoopste in hun klasse en zijn van uitstekende kwaliteit. Uiteraard hebben wij meerdere merken in het assortiment. Naast de losse pleisters is bij First Aid Today een pleisterautomaat verkrijgbaar die je eenvoudig naast de verbandtrommel op kunt hangen. Zo pak je snel en hygiënisch een pleister zonder de trommel open te hoeven maken. De detecteerbare pleister voldoet aan de eisen volgens HACCP.

Meer weten?

Al jaren werken wij samen met de horeca. Hierdoor kunnen wij prima adviseren welk product het meest geschikt is voor jouw specifieke onderneming. Wil je meer leren over wondverzorging? Volg dan een BHV training of breng je kennis up to date via Qnari.

Van hoog naar laag sorteren

   

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

22 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.