Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Fixatiepleisters

(59 Producten)

Het is zaak dat een gaaskompressen, verbandmiddelen of windsel goed op zijn plek blijft zitten. Fixatiepleisters of hechtpleisters zorgen ervoor dat je je hierover geen zorgen hoeft te maken. Deze pleisters maken altijd deel uit van de standaarduitrusting bij First Aid Today en mogen in geen enkele verbandtrommel ontbreken.

Verschillende soorten fixatiepleisters

First Aid Today heeft diverse soorten en maten fixatiepleister in het assortiment. De standaardmaat is 2,5 centimeter, deze worden op rollen van 5 meter geleverd. Bedenk of dit voor jouw situatie afdoende is en vul de voorraad eventueel aan met andere maten. In de meeste gevallen voldoet de klassieke fixatiepleister, maar er zijn ook transparante fixatiepleisters of waterdichte pleisters voor speciale doeleinden.

Prijs en kwaliteit

Naast het alom bekende Leukoplast leveren wij ook fixatiepleisters van onze huisfabrikant NOBA. Deze pleisters zijn aanzienlijk scherper geprijsd dan de gerenommeerde merken, maar bieden dezelfde kwaliteit. Ze zijn tevens verkrijgbaar in diverse formaten en varianten. Door het brede assortiment vind je bij First Aid Today zeker waar je naar op zoek bent.

Meer weten?

Onze jarenlange ervaring binnen de ambulancehulpverlening maakt dat wij een gefundeerd en helder advies kunnen uitbrengen over welke middelen het beste toegepast kunnen worden onder welke omstandigheden. Vertrouw daarom als BHV’er altijd op de producten van First Aid Today. Om op een goede manier een verband vast te leren zetten, is het raadzaam een BHV training te volgen.

Ook kun je je kennis over wondverzorging up to date brengen via Qnari.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 59 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 59 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.