Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Pleisterautomaat

(14 Producten)

In een volle verbandtrommel kan de zoektocht naar een pleister wel eens voor onrust zorgen. Dit ongemak is eenvoudig op te lossen door een pleisterautomaat op te hangen. Met een pleisterautomaat pak je snel en eenvoudig een pleister zonder de verbandtrommel open te maken. Een pleisterautomaat is de ideale aanvulling op je verbandtrommel.

Diverse pleisterautomaten

De pleisterautomaat is er in meerdere uitvoeringen. De Salvequick pleisterautomaat is verkrijgbaar in een normale en detecteerbare uitvoering, speciaal voor de horeca. De Snogg pleisterautomaat is gevuld met een pleisterrol die eenvoudig met een ingebouwd mesje op de gewenste lengte is af te snijden. Bovendien is Snogg makkelijk te gebruiken bij fixatie en worden verbandklemmen of tape overbodig.

Navullingen voor de automaat

Er zijn verschillende navullingen verkrijgbaar voor de diverse pleisterautomaten. Kijk naar de behoeften van je organisatie en pas de inhoud van de automaat daarop aan. Met de Salvequick pleisterautomaat kun je met een meegeleverd sleuteltje eenvoudig nieuwe pleisters plaatsen in de automaat. Bij Snogg is het van belang er op te letten dat de blauwe navulling enkel visueel detecteerbaar is door de blauwe kleur en niet via een metalen strip.

Panelen

Om het verlenen van eerste hulp zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te maken heeft First Aid Today het (R)evolution verbandtrommelpaneel zodanig aangepast dat je een pleisterautomaat op het paneel kunt monteren. Zo hangen de verbandtrommel en de pleisterautomaat op één paneel in dezelfde ruimte. Dit is niet alleen buitengewoon handig; het ziet er ook nog eens fraai uit. Bovendien kan de trommel verzegeld blijven als er slechts een pleister nodig is. Zo hoef je de verbandtrommel pas te controleren als de verzegeling verbroken is.

Meer weten?

De pleisterautomaten in combinatie met de (R)evolution panelen hangen naar volle tevredenheid al bij vele klanten. Wij kunnen je perfect adviseren welke combinatie het beste bij jouw organisatie past. Wil je meer leren over wondverzorging? Volg dan een BHV training of breng je kennis up to date via Qnari.

Van hoog naar laag sorteren

   

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

14 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.