Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Pleisterspray

(1 Producten)

Voor kleine (snij)wondjes en schrammen die moeilijk af te dekken zijn met een pleister, biedt de pleisterspray uitkomst. Deze spray zorgt voor onmiddellijke bescherming tegen bacteriën door middel van een transparante laag die je op de wond sprayt. Een simpele en doeltreffende manier om snel je wond te verzorgen.

De pleisterspray als hulpmiddel

De pleisterspray is niet alleen een gunstig hulpmiddel voor kleine wondjes op plekken waar moeilijk een pleister is te plakken. Ook voor sporters die onmiddellijk door willen gaan met hun activiteit is de spray erg handig. De transparante en flexibele laag die door de spray op het wondje wordt aangebracht is waterproof en biedt meerdaagse bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Het gebruik van de spray

Om misverstanden te voorkomen, is het goed om te weten dat een pleisterspray het bloeden niet stopt. Het bloeden moet je eerst stelpen door lokaal druk uit te oefenen. Een pleisterspray is derhalve alleen bedoeld voor kleine oppervlakkige, droge en schone wonden. Contact met ogen, neus en mond moet je zien te vermijden. Voor hevig bloedende snijwonden is het niet afdoende om een pleisterspray te gebruiken.

Soorten sprays

First Aid Today biedt twee soorten sprays aan: de Hansaplast pleisterspray en de scherp geprijsde Rudaspray van onze exclusieve leverancier NOBA.

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.