Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Wondpleisters

(75 Producten)

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig kun je de meest voorkomende wondjes prima behandelen met een pleister. Maar welke pleister kies je voor welke situatie? First Aid Today biedt voor alle mogelijke toepassingen de juiste oplossing.

Wondpleister

De pleisters, eind negentiende eeuw ontwikkeld door de firma Johnson en Johnson, is al jaren een van de meest verkochte producten op het gebied van wondverzorging. Naast paracetamol wordt er bij BHV’ers het meest gevraagd om een pleister. De wondpleister gebruik je om op een simpele en effectieve manier kleine wonden af te dekken.

Onderdelen

Een wondpleister bestaat uit 2 delen kleefpleister met daarin een stukje gaas. Ondanks het feit dat wondpleisters niet steriel zijn, kun je ze zonder problemen op een kleine wond gebruiken. De pleister biedt wondverzorging op maat: naast losse pleisters in diverse vormen kun je bij de pleisters op rol zelf een stuk afknippen in de grootte die je wenst.

Ontsmetten

Een pleister plakken is eenvoudig, maar maak een wond vooraf altijd eerst goed schoon. Voorkom infectiegevaar en gebruik bijvoorbeeld desinfectiespray om de wond te ontsmetten. Wil je meer leren over wondverzorging? Volg dan een BHV training of breng je kennis up to date via Qnari.

Pleisterautomaat

In iedere verbandtrommel horen pleisters thuis, uiteraard ontbreken deze niet in de trommels van First Aid Today. In een volle verbandtrommel kan de zoektocht naar een pleister wel eens voor onrust zorgen. Wij adviseren daarom om een aparte pleisterautomaat op te hangen. Dan pak je snel en eenvoudig een pleister zonder de verbandtrommel open te maken.

Meer weten?

Bij First Aid Today vind je een groot en betaalbaar assortiment van diverse pleisters. Of het nu om detecteerbare pleisters, Hansaplast pleisters of speciale kinderpleisters gaat: onze experts helpen je verder en voorzien je graag van advies.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 75 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 75 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.