Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Verbandmiddelen

(298 Producten)

Verbandmiddelen zijn onmisbaar bij ongelukken, maak ze daarom je eerste prioriteit binnen de BHV. Binnen elk bedrijf en bij iedere organisatie bestaan er risico’s op ongevallen. Maar elke organisatie is anders en dat vereist andere verbandmiddelen. Een kok heeft detecteerbare-pleisters nodig, maar een ICT-er weer niet. Stel hier je verbandmiddelen op af. Dat voorkomt misgrijpen op hectische momenten.

Verband bij een ongeluk

First Aid Today heeft het grootste assortiment aan verbandmiddelen. Zo kunnen we je helpen aan pleisters, snelverband, zwachtels en medical taping. Ook specialistische verbandmiddelen hebben we in huis, denk aan de blauwe pleisters, speciaal voor de horeca. We verkopen merken als Hansaplast en Leukoplast. Er zijn zo veel verschillende soorten verbandmiddelen dat we best begrijpen als het lastig is om een keuze te maken. Neem gerust contact op met onze experts, we geven je graag advies. Of lees meer over BHV inkopen

CureTape

Voor de sporter en sportvereniging hebben we een ruim assortiment aan sport tape. Denk aan Curetape en polstermateriaal. Sporttape is er in verschillende soorten, maten en kleuren.

Verbandmiddelen bij elkaar in de verbanddoos

Stel je verbandmiddelen af op het risicoprofiel van je bedrijf. Een eenvoudige manier is het aanschaffen van een verbandtrommel. Daar zitten de meest voorkomende verbandmiddelen standaard in. Met (R)evolution kies je altijd de juiste verbandtrommel die past bij het bedrijf waar je werkt. Hulp nodig bij de keuze? Laat ons een risicoprofiel maken en wij leveren de best passende EHBO-oplossing.

Kennis van EHBO

Een pleister plakken kan iedereen, maar een verband aanleggen bij een snee, een sporttape of een verband bij een kneuzing, dat wordt lastiger. Voor de BHV'er is er Qnari om je BHV kennis op peil te houden en te verbeteren. Liever een fysieke training of gewoon advies van onze productspecialisten? Dat kan natuurlijk ook bij First Aid Today.

Ook goed om te weten: onze verbandmiddelen zijn zo scherp geprijsd dat u er bijna een pleister voor nodig heeft.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 298 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 298 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

 • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
 • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
 • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
 • 1 factuur: scherpste prijs!
 • Compleet ontzorgd
 • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.