Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Compressiezwachtel

(5 Producten)

Wanneer het lichaam last heeft van vochtophoping waar dat normaal niet of nauwelijks aanwezig is, spreekt men van oedeem. Dit kan over het algemeen worden behandeld met compressietherapie. Een compressiezwachtel is daarbij een essentieel onderdeel: de zwachtel zorgt voor een hoge druk op het lichaamsdeel, waardoor het oedeem onder controle gehouden wordt.

Compressiezwachtels

Compressiezwachtels zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en met korte of lange rek. Doorgaans wordt een compressiezwachtel aangebracht door een therapeut of arts. Deze kunnen het beste bepalen waar en hoe de zwachtel het meeste effect heeft.

First Aid Today

Compressiezwachtels komen bij onze exclusieve leverancier NOBA vandaan. Dit Duitse fabricaat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Bovendien hebben wij het grootste assortiment aan verbandmateriaal uit voorraad leverbaar.

Meer weten?

Onze adviseurs staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes omtrent de aanschaf van BHV artikelen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je wel en niet nodig hebt.

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.