Klantenservice (ma - vrij)
030 600 50 64
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Katoen watten

(19 Producten)

Binnen de hulpverlening zijn watten op vele manieren te gebruiken. Zo kunnen ze gebruikt worden bij het reinigen van wonden, maar ook bij het aanleggen van een drukverband. Als je op zoek bent naar katoenen watten dan heeft First Aid Today een bijzonder uitgebreid assortiment.

Verschillende soorten watten

Katoenen wattenbolletjes zijn er in verschillende afmetingen. Deze worden gebruikt bij het reinigen of desinfecteren van wonden. De wattenbolletjes worden ook wel wattendeppers genoemd. Wattenrollen worden gebruikt bij het aanleggen van een drukverband of om vocht op te nemen onder een wondverband. En natuurlijk ontbreken ook de katoenen wattenstaafjes niet in ons assortiment. First Aid Today heeft het allemaal.

First Aid Today

Bewaar katoenen watten in de originele verpakking op een stofvrije plek. Zo kan bij het gebruik ervan een wond niet door vuil besmet worden. De katoenen watten komen bij onze exclusieve leverancier NOBA vandaan. Wij kunnen daarom de scherpste prijzen rekenen. Bovendien hebben wij het grootste assortiment katoenen watten uit voorraad leverbaar.

Meer weten?

Onze adviseurs staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes omtrent de aanschaf van BHV artikelen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je wel en niet nodig hebt.

Wil je meer leren over het verlenen van eerste hulp? Volg dan een BHV training of breng je kennis up-to-date met Qnari.

Van hoog naar laag sorteren

   

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

19 artikel(en)

COMPLETE BHV GOED GEREGELD?

  • Alle BHV producten -& trainingen geregeld
  • Jaarlijkse vervanging verouderde producten
  • Jaarlijkse bijscholing noodzakelijke BHV trainingen
  • 1 factuur: scherpste prijs!
  • Compleet ontzorgd
  • Geheel vrijblijvend

Maarten de Witte
Accountmanager
Bel 030 600 50 64

Product was successfully added to your shopping cart.